Liga 1

Lăcătuş: "Indiferent de trecutul meu, vreau să cîştig"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Marius Lăcătuş vrea o victorie împotriva echipei cu care a scris istorie ca jucător şi pe care a antrenat-o. "Este un meci foarte important pentru îndeplinirea obiectivului, dar nu va fi uşor. Chiar dacă toţi cred că Steaua este slabă, acolo are un grup unit care este obişnuit cu astfel de partide. Trebuie să abordăm meciul cu încredere şi cu ambiţie, eu vreau că scot maximum indiferent de trecutul meu", a spus "Fiara".

Tehnicianul galben-verzilor nu se teme de demitere în cazul unui eşec împotriva Stelei. "Nu sînt bătut în cuie şi nu stau o viaţă aici. Nu ştiu de unde această presiune fiindcă este o muncă a colectivului. Dacă patronul decide, nu e nici o problemă. Viaţa merge înainte", a spus Lăcătuş.

Pentru meciul cu Steaua, Lăcătuş nu se poate baza pe Costly, accidentat, şi pe Wesley, suspendat, în timp ce Lucian Sînmărtean nu este refăcut complet. Rămăne de văzut dacă jucătorii care îi vor înlocui pe cei trei se vor ridica la acelaşi nivel. Depinde numai de ei. Să nu ţinem cont de absenţe, iar în teren să dăm totul pentru a obţine maximum de fiecare dată”, a completat Lăcătuş.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.