Liga 1

Sorin Cîrţu: "Putem produce surpriza în Giuleşti şi să cîştigăm cu Rapid!"

Articol de Cosmin Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sorin Cîrţu crede că poate produce surpriza în meciul pe care echipa sa îl joacă luni seară în compania Rapidului cu începere de la 21:45. Meciul din Giuleşti este decisiv pentru ca echipa gorjeană să evolueze în prima ligă şi în sezonul următor.

- Domnule Cîrţu vine meciul anului pentru Pandurii, în Giuleşti?
- Cred că putem face multe noi, Pandurii a arătat că poate face surprize, şi plăcute, dar şi neplăcute. Pandurii poate face chiar o surpriză în Giuleşti. Am făcut atîtea de-a lungul timpului, dar acum sîntem pe panta aceea în care nu am legat prea multe meciuri bune. Dacă le-am fi legat am fi avut şi victorii şi am fi fost în faţă cum am fost atunci cînd le-am legat, la începutul sezonului cînd am fost pe locul trei.

- Cum va fi pentru dumneavoastră, dar şi pentru echipă meciul din Giuleşti?
- E greu de jucat pe Giuleşti, e cel mai greu pentru că este un stadion special. Rapid are 50 la sută din meci datorită presiunii publicului şi conduce aproape mereu datorită suporterilor şi a presiunii pe care o face asupra tuturor, a adversarilor sau a arbitrilor, plus îndemnul pe care îl dau jucătorilor. O situaţie din aceasta te îmbărbătează cînd auzi cum te susţin. E o atmosferă frumoasă şi pentru ei, pentru rapidişti, şi te ajută în exprimare. Este cea mai apăsătoare atmosferă, sînt şi tribunele aproape de teren, acustica e bună şi creează impresia că e plin şi dacă sînt doar cîteva mii de suporteri.

- Sînteţi dejamăgit de ceva?
- Bineîţeles că da! De arbitraje în primul rînd pentru că am avut senzaţia că sîntem tot timpul ciupiţi ca să nu ne îndepărtăm. Părerea mea e că la Târgu Jiu am fost arbitraţi tot timpul la modul că nici să nu luăm bătaie, dar nici să nu batem. Aşa am eu o impresia şi am voie să am o trăire şi aşa am simţit eu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.