Stranieri

Chivu a scăpat cu un meci de suspendare

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul "naţionalei" a fost judecat ieri cu clemenţă de Judecătorul Sportiv, după incidentele din finala Cupei Italiei. Chivu nu va sta decît o partidă pe tuşă pentru gesturile obscene făcute la adresa suporterilor Romei în finalul partidei cîştigate miercuri de Inter cu 1-0, în timp ce Totti a primit 4 jocuri suspendare.

 

Căpitanul echipei lui Ranieri a fost pedepsit pentru faultul grosolan comis asupra lui Balotelli, ca reacţie la provocările atacantului interist. Fundaşul român şi-a cerut de altfel şi scuze pentru reacţia sa, cauzată, cum a declarat agentul Victor Becali, de primirea ostilă şi insultele tifosilor Romei, care i-au strigat "mai bine mureai în ianuarie".

 

Nervos, Chivu le-a arătat degetul mijlociu de la ambele mîini fanilor de la Tribuna Tevere şi şi-a dus mîna la organele genitale. Pentru proteste, şi Balotelli a luat un meci suspendare, în timp ce Lele Oriali, oficialul interist care a înjurat brigada de arbitri, a fost suspendat pînă pe 30 iunie şi amendat cu 15.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.