Liga 2

Penescu, iar după gratii!

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Penescu e anchetat acum în "dosarul Serea - Martiş", în care e acuzat că a dat mită 21.000 de dolari


Eliberat sub control judicar pe 29 ianuarie 2010, după 9 luni şi jumătate de arest preventiv în urma dosarului "Mită pentru arbitri I", patronul lui FC Argeş a fost din nou reţinut, ieri.

Procurorii DNA Piteşti i-au emis lui Penescu ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, după ce, în prealabil, a fost audiat de mai multe ori în legătură cu dosarul "Mită pentru arbitri II". În acest caz sînt implicaţi Ionică Serea şi Marius Martiş, arestaţi preventiv pe 30 aprilie pentru 29 de zile.

Primul e acuzat că a luat mită de la Penescu 21.000 de dolari, pentru a o favoriza pe FC Argeş în patrida cu Steaua (2-2) din campionatul trecut, iar al doilea pentru complicitate la infracţiunile de dare şi luare de mită. Tot ieri a fost reţinut şi Liviu Făcăleaţă, omul prin care Penescu livra banii arbitrilor.


Serea şi Martiş rămîn în arest
Cei doi foşti arbitri au sperat ieri că vor părăsi arestul IPJ Argeş şi vor fi cercetaţi în libertate. Tribunalul Argeş le-a respins însă ieri cererile de eliberare sub control judiciar.


"Este o măsură abuzivă, în acest caz am mai fost judecaţi şi eliberaţi! Totul se face pentru a nu putea deschide hipermarketul PIC de la Craiova"
Cornel Penescu, patron FC Argeş


6 e numărul dosarelor în care Penescu e acuzat de fapte de corupţie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.