Stranieri

Chivu e cel mai lent: vine la antrenament doar cu 91 km/h!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii lui Mourinho obişnuiesc să gonească atunci cînd vin şi pleacă de la Appiano Gentile. Bolizii care-i transportă la antrenamente depăşesc cu mult limita de viteză legală şi toţi s-ar alege cu amenzi serioase dacă s-ar instala radare pe Viale dello Sport, care duce la cantonamentul de la Pinetina.


Cei de la "Striscia la Notizia" au pus un astfel de aparat şi au înregistrat "performanţele" campionilor Italiei. Cel mai rapid a fost Quaresma, portughezul-fantomă adus în vară, care a depăşit cu 91 de km/h limita legală de viteză de 50. Podiumul e completat de alţi doi "ciudaţi", Balotelli (139 km/h) şi Muntari (136). Printre cei mai "cuminţi" se numără Chivu, care nu fuge decît cu 94 de km/h, secondat îndeaproape de colegul său din defensivă, brazlianul Lucio, cu 98, viteza medie a "nerazzurrilor" fiind de 110 km/h.


Primarul localităţii Appiano, Gianni Clerici, a anunţat că va intensifica în acea zonă controalele radar, "dar nu imediat, ca să nu-i oprim din cursa către Champions League şi titlu".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.