Liga 1

Andone şi Copos se şantajează reciproc

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Andone anunţă că are oferte, deşi nu a primit nici o propunere clară, iar Copos ştie asta şi joacă tare pentru a-l determina pe antrenor să mai lase din pretenţii Helder: "Din cîte se pare, perioada mea la Rapid s-a terminat" (video)


George Copos şi-a schimbat discursul referitor la Ioan Andone. De la "Ando e cea mai bună alegere, o să-i propun un contract pe 20 de ani. Va fi Ferguson din Giuleşti!", patronul giuleştean a ajuns la "E prematur să vorbim acum de cine va conduce echipa în sezonul viitor". Şeful din Grant e deranjat de declaraţiile tehnicianului de 50 de ani, care a anunţat că are două oferte din străinătate, şi crede că "Fălcosul" încearcă astfel să-i forţeze mîna pentru a-l determina să-i accepte toate condiţiile.

Un alt motiv pentru care Copos nu se grăbeşte e eventuala sosire în Giuleşti a lui Dinu Gheorghe. Şeful rapidist ştie că dacă Andone rămîne, atunci şansele ca "Vamă" să revină în Grant devin nule. Preşedintele lui FC Braşov nu agreează o colaborare cu actualul antrenor al Rapidului.

Apropiaţi ai lui Ando susţin că acesta nu are nici o ofertă clară de transfer şi că şi-ar dori să rămînă în Grant, însă Copos nu mai vorbeşte cu el despre prelungirea angajamentului. Asta deşi imediat după meciul cu Steaua (5-1) s-a dus la Pro Rapid cu actele pentru a-l convinge pe antrenor să le parafeze.


"Dacă o să fiu convins că la anul putem crea o echipă competitivă, atunci rămîn! Nu va mai conta oferta din Arabia sau altele. Aş vrea eventul cu Rapid"
Ioan Andone, antrenor Rapid


Condiţiile lui Andone
- Un buget de 4 milioane de euro pentru achiziţii, principalii vizaţi fiind Giurgiu (Oţelul), Eric (Gaz Metan) şi Moraes (Bistriţa).
- Păstrarea lui Cesinha şi Marius Constantin, ale căror contracte expiră la 1 iunie.
- Cooptarea unui om de fotbal în conducerea clubului, preferat fiind Iorgulescu.


"Nu ne-a contactat nimeni"
Impresarul lui Helder, Florin Manea, susţine că jucătorul său nu are nici o ofertă din Liga I, deşi au apărut zvonuri conform cărora ar fi dorit de Poli Timişoara şi de Dinamo: "Nu am primit nici un semnal din partea Rapidului, nu ştiu dacă mai vor să activeze clauza şi să-l păstreze. Sîntem deschişi la negocieri şi aşteptăm oferte, pînă acum nu ne-a contactat nimeni". Dinamoviştii îl vor pe brazilian şi sînt gata să-i ofere acestuia acelaşi salariu ca în Grant, 10.000 de euro pe lună.

Marius, la CFR?
Clujenii vor să-şi întărească defensiva pentru partidele din Liga Campionilor şi au pus ochii pe Marius Constantin (25 de ani). Stoperul mai are contract cu Rapid doar două săptămîni, dar susţine că a bătut palma cu George Copos pentru a continua în Giuleşti. Oficialii lui CFR sînt gata să-i ofere acestuia un contract de 250.000 de euro pe sezon, cu 50.000 mai mult decît i-a propus Copos.

Ajutor pentru familia lui Neagu
Liga suporterilor rapidişti, împreună cu foşti şi actuali fotbalişti ai Rapidului, va încerca în săptămînile ce urmează să strîngă o sumă importantă de bani, pentru a rezolva problema locuinţei familiei lui Sandu Neagu. La această strîngere de fonduri şi-a anunţat participarea şi patronul echipei, George Copos. Cei care vor să ajute o pot face folosind următorul cont: RO12RNCB0066090510610001. Titularul contului e Neagu Roxana Cristina, soţia fostului fotbalist.


Inbox:

- Cu doar o lună de zile înainte de reunirea pentru sezonul viitor, în Giuleşti nu se cunoaşte programul pregătirii de vară. "Nu e treaba mea. Stafful tehnic trebuie să decidă asta", a comentat Copos.
- Preşedintele CA Rapid, Ion Taban, l-a anunţat pe George Copos că intenţionează să se retragă din fotbal la finalul acestui sezon. Taban va continua să lucreze la firma patronului giuleştean, Ana Holding.
- Bozovici intră în ultimul an de contract, dar vrea să continue la Rapid. Muntenegreanu a fugit de la echipă sezonul trecut, însă spune că nu mai vrea să plece: "Mă simt foarte bine aici şi aş vrea să-mi prelungesc angajamentul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.