Liga 1

N'Doye ameninţă: "Banii sau adio!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ousmane N'Doye are o clauză în contract prin care, dacă nu va primi 250.000 de euro pînă la 1 iunie, poate părăsi clubul


Rămînerea lui Ousmane N'Doye la Dinamo nu este atît de sigură. La începutul lunii aprilie, senegalezul, al cărui contract expira în iunie, a fost convins de şefi să semneze prelungirea acordului pe următoarele două sezoane. Însă există şi o clauză ce îngreunează situaţia.


Surse apropiate fotbalistului susţin că mijlocaşul de 32 de ani se poate despărţi de "cîini" dacă nu-i va fi virată în conturi suma de 250.000 de euro, ce i-a fost promisă la semnătură. "Ousmane va fi fotbalistul lui Dinamo pentru următorii doi ani, dar trebuie să încaseze ce i s-a promis. Dacă acest lucru nu se va întîmpla pînă la începutul lui iunie, poate pleca", a spus unul dintre apropiaţii africanului.

Fotbaliştii cred că aceasta e şi cauza pentru care N'Doye nu va mai juca pînă la finalul sezonului. "Zice că e accidentat la coapsa dreaptă, dar probabil se dă lovit că nu şi-a luat banii care i-au fost promişi", zic jucătorii. Dacă va purta şi în viitor tricoul alb-roşu, Ousmane va avea un salariu anual de 240.000 de euro.


36 de partide a jucat N'Doye pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind 3 goluri şi 2 pase decisive


500.000 de euro pentru Kone
Dinamoviştii au opţiunea de a-i prelungi contractul lui Djakaridja Kone pe încă trei sezoane. Mijlocaşul de 23 de ani, sosit liber vara trecută, a avut evoluţii apreciate în acest sezon şi şefii doresc să-i activeze clauza şi să-l păstreze în Ştefan cel Mare. În ultima vreme însă au apărut mai multe cluburi din Israel interesate de el, printre care şi campioana Maccabi Haifa, iar roş-albii au transmis că vor accepta să se despartă de ivorian doar pentru 500.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.