Campionate

E oficial! Leonardo a spus "adio" Milanului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul rossonero, Leonardo Araújo, a anunţat, într-o conferinţă de presă la care a participat şi vicepreşedintele clubului Adriano Galliani, că nu va mai lucra la AC Milan.

"Mă aflu aici pentru a vă informa că am decis în această dimineaţă să ne despărţim, în termeni amiabili, păstrînd o relaţie bună. Nu e nici o decizie surprinzătoare, e totul clar, ca întotdeauna. Am ajuns la final. Obiectivul pe care ni l-am propus, participarea în Liga Campionilor, a fost atins. Nu mai lucrez la AC Milan. Mi-am promis mie că nu voi fi trist.

Cea mai grea perioadă pentru un sportiv e atunci cînd îşi încheie cariera, iar Milanul şi Adriano Galliani au fost alături de mine mereu, sînt un produs al Milanului la nivel de conducere, muncă, vise şi ca antrenor. Trebuie să recunosc că nu-mi imaginam că voi antrena, nu m-am regăsit niciodată în postura asta. Dar sînt fericit că am putut antrena Milanul. Cred că mi-a plăcut mai mult ce făceam ca oficial al acestui club. Nu ştiu dacă voi mai antrena, cu siguranţă nu o voi mai face în următorii ani, pentru că mie îmi place să manageriez o echipă", a declarat antrenorul.

Galliani a explicat motivele despărţirii: "Am încercat foarte mult să-l conving să rămînă, dar decizia sa trebuie respectată. Nu am luat încă nici o decizie pentru viitor, nu am contactat nici un antrenor. Reunirea echipei e programată pentru 20 iulie, e timp pănă atunci".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.