Liga 1

Suporterii îşi extind protestele anti-Becali şi asupra aducerii lui Piţurcă: "Piţi, vei păţi ca Hagi!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanii cred că ex-selecţionerul ar avea aceeaşi soartă pe care au avut-o Lăcătuş şi Hagi, adică umilinţe şi eşec


Victor Piţurcă primeşte încă un motiv ca să refuze oferta lui Gigi Becali. Oricum nu credea că patronul i-ar putea îndeplini criteriile, dar are parte şi de un avertisment din partea suporterilor: "Piţi, nu veni la Steaua!".

Unul dintre liderii Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti, Marius Nicolau, explică de ce ultraşii nu girează colaborarea dintre fostul selecţioner şi actualul proprietar al clubului: "Piţi a zis că nu acceptă postul dacă nu primeşte garanţia că va avea suportul fanilor, or noi nu vrem să-l avem pe conştiinţă. Spun asta fiindcă şi el ar trece prin ce au trecut Hagi şi Lăcătuş. Mai ales că acum şi situaţia financiară a clubului e proastă, deci Piţurcă n-ar putea să schimbe nimic în bine. Noi vom continua protestul civilizat împotriva lui Becali şi la partida cu Craiova!".

Iniţial, fanii anunţaseră că sînt dispuşi să aibă o întrevedere cu tehnicianul în vîrstă de 54 de ani, campion cu Steaua în 2001: "Poate ne convinge cu planurile lui şi ne schimbăm atitudinea". Exprimaseră acest punct de vedere acum aproape două săptămîni, după ce Piţi şi Gigi avuseseră o întîlnire la Palat. Antrenorul şi-a pierdut între timp interesul faţă de oferta lui Becali, temîndu-se că patronul nu-i poate îndeplini solicitările, în special cele legate de asigurarea unui buget destinat achiziţiilor.


"Nu-l mai aduc pe Piţurcă! 500 la sută am alt antrenor, pe care o să-l anunţ după ultima etapă a campionatului"
Gigi Becali, patron Steaua

"Nici măcar n-am discutat cu Gigi posibilitatea ca eu să preiau echipa!"
Victor Piţurcă, la Prima TV


Ce au păţit alte glorii

- Hagi - a fost numit antrenor al Stelei în 2007. A calificat echipa în grupele Ligii, trecînd de Zaglebie şi de BATE Borisov. A prins doar 6 partide în Liga I, în care cîştigase 11 puncte. Becali l-a criticat aproape după fiecare meci, i-a reproşat alcătuirea primului "11", pînă cînd "Regele" s-a dat bătut şi a demisionat.
- Lăcătuş - Gigi l-a dat afară de două ori în ultimii trei ani! Lăcă i-a urmat lui Hagi pe banca Stelei, dar a fost demis la sfîrşitul sezonului. După un an, a fost readus şi dat afară iar la finele stagiunii!
- Panduru - a anunţat că părăseşte clubul la sfîrşitul acestui sezon. Criticile lui Becali l-au împins să facă asta. Patronul i-a reproşat că n-a acceptat postul de antrenor şi l-a acuzat pentru transferul senegalezului Tall, pe 100.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.