Liga 1

Mihăiţă Pleşan nu crede că suporterii sînt vinovaţi pentru sezonul slab al Stelei: "Nu daţi vina pe fani!"

Mihaita Plesan, Plesan, Steaua

Articol de Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihăiţă Pleşan crede că nu e corect ca insuccesele din acest sezon să fie aruncate pe suporteri.


- Mihăiţă, cu sprijinul fanilor v-aţi fi descurcat mai bine sezonul acesta?
- Aşa a fost atmosfera în tribune încă de la începutul turului, n-avem ce face. Noi, jucătorii, sîntem însă cei care au jucat, noi sîntem cei care au pierdut titlul. Nu suporterii intră în teren. Sper ca vara viitoare noi să ne bucurăm, nu cei de la Cluj. Anul acesta au meritat să iasă campioni.

- Vă deranjează că încă nu ştiţi cine va sta pe banca Stelei din toamnă?
- E treaba conducerii. Eu cred că domnul Stoichiţă va rămîne alături de noi, a făcut treabă bună. E un antrenor care îi face pe jucători să înţeleagă ce vrea de la ei. Cred că va continua în Ghencea.

- Arman Karamian a fost jignit pe toată durata partidei.
- El are un conflict mai vechi cu suporterii, dar joacă, înscrie pentru echipă. Nu cred că merită un astfel de tratament din partea galeriei.

"Nu mai rezist fără Liga Campionilor!"
Gigi Becali promite reconstrucţia echipei în vară pentru a juca din nou în Champions League din sezonul 2011-2012: "De la anu' Steaua va fi o echipă foarte, foarte puternică! Voi face investiţii serioase în transferuri, deja nu mai suport să nu joc în Liga Campionilor". Finanţatorul a reconfirmat că "sînt vreo 9 jucători care vor pleca pentru că Steaua are altă strategie". În schimb, Becali i-a lăudat pe Stancu şi pe Tănase.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.