Liga 1

Stăncioiu: "N-am jucat prea bine, dar ne-au ajutat contracandidatele" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Goalkeeperul lui CFR Cluj Eduard Stăncioiu admite că feroviarii nu au convins ca joc în partea a doua a stagiunii, dar spune că celelalte contracandidate i-au dat o mînă de ajutor echipei lui Mandorlini prin rezultatele oscilante pe care le-au avut.

"Sîndem mîndri de ce am realizat la CFR, nu avem cum să nu fim mulţumiţi de ceea ce am făcut pînă acum. Vrem eventul din nou, încercăm să obţinem cît mai mult pe finalul de sezon, de aia se bagă bani, iar noi ne propunem să luăm toate trofeele.

Nu am strălucit ca joc, la începutul returului nu ne-am prea descurcat, însă ne-au ajutat contracandidatele. Cred că la Severin am cîştigat campionatul, atunci a fost un moment cu adevărat de excepţie, am revenit fantastic în repriza secundă contra Universităţii şi am arătat că sîntem un grup cu adevărat puternic. Nu am avut probleme cu nici un antrenor, chiar dacă unora nu le-a plăcut de faţa mea. Sperăm să facem lucrurile cît mai bine în Liga Campionilor, sîntem obligaţi să avem un parcurs decent acolo", a spus Stăncioiu la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.