Liga 1

Ţălnar se plînge că n-are cu cine face echipa pentru ultima rundă » - 7 la Vaslui

Marius Alexe, Alexe, Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Alexe poate respira uşurat, accidentarea la genunchiul stîng nu e atît de gravă pe cît se speriaseră dinamoviştii.

Mijlocaşul stînga a suferit o entorsă cu Astra, dar n-are ligamentele afectate, ci doar un tendon lezat. Vestea bună e că nu necesită operaţie, va sta numai 3 săptămîni pe margine. Ratează acţiunea echipei naţionale din Ucraina şi din Austria, însă rămîne în cărţi pentru un transfer la Fiorentina.

Cornel Ţălnar acuză că n-are pe cine trimite pe teren sîmbătă, în ultima etapă, la Vaslui: "Poate o să intru eu, altfel nu văd. Avem suspendaţi, accidentaţi, o echipă întreagă în total, mergem în Moldova doar ca să nu se spună că desconsiderăm competiţia. E greu să faci performanţe cînd doar cîrpeşti!".

Torje şi Boştină sînt suspendaţi, iar Dolha, Goian, Niculae, Alexe, Diabate n-au nici o şansă de joc. Molinero, N'Doye şi Kone nu s-au antrenat ieri, abia de joi ar putea să se pregătească alături de cei valizi.

Cum ar arăta Dinamo la Vaslui
Cr. Munteanu - Scarlatache, Grigore, Moţi, Pulhac - Zicu, Mărgăritescu, Kone (N'Doye), Ad. Cristea - A. Cristea, Fl. Bratu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.