Liga 1

Unirea se respectă şi merge în preliminariile Ligii Campionilor

Articol de George Şeitan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana din sezonul trecut nu s-a împiedicat de Ceahlăul, nemţenii retrogradînd matematic după înfrîngerea de aseară.
Vezi rezumatul meciului Unirea - Ceahlăul 4-0! (video)


Locul 2 nu aduce nici un trofeu, dar şi el poate duce în Champions League. Probabil că aşa au gîndit şi jucătorii Urziceniului, care au intrat pe teren hotărîţi să ucidă din start şi meciul şi soarta Ceahlăului în Liga I. Prima fază de poartă a adus şi primul gol. Amborouret a greşit, Semedo a centrat perfect şi pentru golgeterul Bilaşco a fost cel mai simplu gol marcat în acest sezon (15).

Tot Bilaşco a ratat "dubla" peste 10 minute, cînd a şutat la cîţiva centimetri de poartă, însă totul s-a liniştit cînd acelaşi Semedo i-a pus pe tavă lui Frunză golul de 2-0 (38).

Repriza a doua a început la fel ca prima. Cu Urziceniul la timonă şi cu un eurogol reuşit de Rusescu: "bombă" de la 30 de metri, direct sub transversală (53). Tot Rusescu a finalizat o fază-şnur, 4-0 (67). Finalul a fost o joacă de copii pentru trupa lui Levy, care a reuşit a treia victorie la scor din 2010 şi a arătat cum trebuie să se respecte o campioană en-titre.

Paraschiv, out pentru Iaşi
Mijlocaşul Sorin Paraschiv (29 de ani) a încheiat sezonul după ce a suferit o ruptură musculară la piciorul drept. Fotbalistul a mai lipsit o lună în acest retur din cauza unor leziuni musculare, iar aseară i-a recidivat vechea problemă.

"Spectacol total în seara asta! Nici nu m-am mai uitat la sărbătoarea de la Cluj, fiindcă ştie toată lumea cum au luat titlul. N-au şanse să facă multe puncte în Ligă"
Sorin Frunză, mijlocaş Urziceni

"Pentru noi a fost cam ultima şansă să ne salvăm, asta e viaţa! Unirea e foarte bună şi merita să fie campioană"
Cosmin Bărcăuan, fundaş Ceahlăul


- Bilaşco a marcat al 12-lea gol din acest sezon şi este golgeterul echipei.
- Nemţenii au fost susţinuţi aseară la Urziceni de un grup de 200 de suporteri veniţi cu mai multe autocare.
- Partida de aseară ar putea fi ultima pe teren propriu pentru Brandan, Bilaşco şi Galamaz. Cei trei au oferte şi ar putea părăsi gruparea ialomiţeană în această vară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.