Liga Campionilor

Chivu depinde de Zanetti » Va fi titular în finala Ligii?

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mourinho stă în dubiu dacă să-l păstreze pe Zanetti fundaş stînga sau să mizeze pe Chivu şi să-l treacă pe argentinian la mijloc


Cu trei zile înaintea finalei de la Madrid, Jose Mourinho calculează de zor mutările cu care să-l surprindă pe Louis van Gaal. Dincolo de dilema Pandev ori Balotelli în tridentul din spatele lui Milito, antrenorul interist nu ştie cu cine să înceapă pe flancul stîng al defensivei. Să meargă tot pe mîna argentinianului Javier Zanetti ori să-l titularizeze sîmbătă pe Chivu?

Căpitanul "nerazzurrilor" a jucat pe acea poziţie în toate cele 6 meciuri eliminatorii, cu Chelsea, ŢSKA Moscova şi Barcelona, însă "a dovedit în mai multe rînduri că se simte mai bine la mijloc. Mourinho n-a negat că ar avea nevoie de dinamismul său acolo", a remarcat "Gazzetta dello Sport". Dacă joacă fundaş, al doilea închizător va fi Stankovici sau Muntari.

În cazul în care Javier Zanetti va intra contra lui Bayern mijlocaş central, Chivu îşi ia în primire postul obişnuit. "Mourinho a fost convins de prestaţia bună a românului pe stînga în returul semifinalei de la Barcelona, chiar şi din punct de vedere tactic", a întărit "Gazzetta".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.