Tenis

Simona Halep în turul al doilea al calificărilor

halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE: Monica Niculescu s-a calificat şi ea în turul al doilea al calificărilor după ce a trecut de Ksenia Likina din Rusia, numărul 216 mondial, cu 6-1, 6-3. Ea o va întîlni în faza următoare pe învingătoarea partidei Eva Fernandez-Burgues (Spania)-Irina Buriaciok (Ucr).

UPDATE: Edina Gallovits s-a calificat în turul al doilea al calificărilor după ce a trecut de Romina Oprandi din Italia, locul 156 mondial, cu 6-3, 6-2. În turul următor, românca o va înfrunta pe învingătoarea din partida Shannon Gold (Aus)-Oksana Kalaşnikova (Geo).

Simona Halep a acces în turul al doilea al calificărilor de la Roland Garros. Românca a învins-o în prima fază pe Darva Kustova din Belarus cu 6-0, 7-6 (2). Halep o va întîlni în turul al doilea pe  Madison Brengle (20 de ani) din SUA, clasată pe poziţia 175 în ierarhia WTA. Americanca a trecut în turul al doilea, după ce a învins-o pe Eleni Danilliou din Grecia cu 6-2, 6-0. Pe tabloul calificărilor se mai află la feminin Monica Niculescu şi Edina Gallovits care vor juca tot miercuri.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.