Futsal

Braşovul, la un pas de Liga Campionilor!

Articol de Istvan Deak  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Titlul de campioană a Ligii I la futsal rămîne în provincie. Design Construct Braşov şi City’us Târgu-Mureş vor disputa finala campionatului la futsal.

Luni, 24 mai, ora 20:00, în Sala Sporturilor din Braşov, Design Construct ar putea face primul pas spre Liga Campionilor. Ce n-a reuşit Dinu Gheorghe în 4 ani la FC Braşov este pe punctul de a obţine echipa de futsal Design Construct Braşov: un trofeu major.

Titlul ar putea poposi în premieră la poalele Tâmpei, singura condiţie este ca elevii lui Artur Melo să învingă în finala formaţia mureşeană la. În doar 3 ani, promovînd jucători braşoveni (şapte - 50% din lot) şi transferând doar jucători de certă valoare, din ţară şi străinătate, inclusiv pe antrenorul portughez Artur Melo, Braşovul sub conducerea executivă a lui Grigorean Cristin este aproape de a se încununa cu cea mai mare performanţă din sportul braşovean în ultimii 4 ani.

2006 este ultimul an în care Braşovul a obţinut un titlu naţional la sport pe echipe prin Rulmentul, campioană naţională la handbal feminin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.