Liga 1

Marcel Răducanu: "Mihai Stoichiţă a făcut din rahat bici şi l-a făcut să şi pocnească!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul fotbalist al Stelei, Marcel Răducanu, a comentat situaţia clubului roş-albastru, care va juca la Buzău sezonul viitor.

"Se duc fanii la Buzău să vadă meciul, sau cum? Numai la noi în România se poate întîmpla. Steaua este pentru mine cum e Bayern în Germania. E un nume şi trebuie să rămînă aşa. Cum să trimiţi Steaua să joace la Buzău?! Vin 15.000 de buzoieni care ţin cu Steaua sau cine? Ar fi bine să fie aşa, dar nu cred.

Bine că nu mi-am pus programe româneşti pentru că înnebuneam de nervi! Steaua e echipa mea, cea mai bună, cea mai valoroasă, mă doare cînd citesc ce se întîmplă acolo.

Nu ştiu dacă să joace la Buzău e bine pentru fotbalul românesc. Steaua trebuie să joace pe Ghencea, unde Gigi a investit nişte bani. E greu pentru mine să înţeleg de ce s-a întîmplat aşa.

Săracul Mihai Stoichiţă a făcut din rahat bici şi l-a făcut să şi pocnească! A făcut tot posibilul cu ce a avut, să ajungă în primele 3-4 echipe. E greu să ai rezultate dacă nu ai nici linişte", a zis Marcel Răducanu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.