Liga 1

Revoluţionarii ofertaţi » Dinamo nu renunţă la Mărgăritescu şi Boştină

Andrei Margaristescu, Margaritescu, Dinamo

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Borcea ar vrea să-i păstreze pe Mărgăritescu şi pe Boştină, chiar dacă după "scandalul de la Cluj" anunţase că toţi puciştii vor fi daţi afară.

Pentru Adrian Cristea, Ianis Zicu şi Florin Bratu se aşteaptă oferte, Marius Alexe va rămîne la Dinamo doar dacă nu va sosi o propunere tentantă din partea Fiorentinei, lui Boştină îi expiră contractul, iar înţelegerea lui Mărgăritescu cu "cîinii" expiră în 2012.

Toţi şase, implicaţi în "scandalul de la Cluj", au fost anunţaţi la vremea respectivă că nu vor mai continua la Dinamo, dar acum şefii au revenit la sentimente mai bune. Cu Boştină s-a discutat de mai multe ori despre prelungirea acordului, dar mijlocaşul de 33 de ani a refuzat momentan, întrucît are propuneri mai bănoase din Cipru, din Grecia şi din liga secundă din Spania.

Andrei Mărgăritescu, unul dintre preferaţii lui Cristi Borcea, este şi el dorit în continuare la Dinamo. În primul rînd, pentru că este un fotbalist important la mijlocul terenului, e considerat unul dintre liderii din vestiar, plus că mai are contract pînă în 2012 cu formaţia din Ştefan cel Mare. "China" ar accepta să îmbrace tricoul alb-roşu în continuare în cazul în care i se va transmite că face parte din planul de reconstrucţie al echipei.

5 partide a jucat Andrei Mărgăritescu în acest sezon pentru Dinamo, el fiind indisponibil în prima parte a returului din cauza unei accidentări

10.000 de euro este salariul lunar al lui Mărgăritescu în Ştefan cel Mare. La Terek cîştiga de patru ori mai mult

Andrei Cristea dorit la Kiev
Golgeterul Ligii I, Andrei Cristea, e la mare căutare printre echipele din Europa. Pe lîngă formaţii din Italia şi Germania, atacantul de 26 de ani a intrat în vederile lui Dinamo Kiev. Dinamoviştii le-au transmis ucrainenilor că preţul lui Cristea este de 2 milioane de euro, plus TVA. Azi, un reprezentant al turcilor de la Gaziantep va fi prezent la Vaslui pentru a-l urmări pe fotbalist.

Cu ochii pe Honduras
Dinamoviştii au luat modelul lui Adrian Porumboiu, care l-a transferat pe Carlo Costly, fotbalist ce se află în lotul lărgit al "naţionalei" Hondurasului pentru Campionatul Mondial, şi vor fi cu ochii pe competiţia ce va începe în iunie. "Cîinii" se gîndesc chiar să trimită un scouter în Africa de Sud, mai ales că pe Ze Kalanga l-au transferat în 2006 după ce s-a remarcat la CM din Germania. "Poate găsim jucători mai ieftini la Honduras, merită urmăriţi, n-avem nimic de pierdut", zic "cîinii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.