Campionate

Mourinho: "Luni voi discuta cu Florentino Perez"

Articol de Cristina Negrilă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jose Mourinho se va întîlni luni cu Florentino Perez pentru a negocia venirea la Real Madrid. Tehnicianul spune că experienţa din Serie A l-a ajutat să progreseze ca antrenor.

"Relaţia mea cu Moratti a fost întotdeauna una specială. M-a căutat încă de pe vremea cînd antrenam la Chelsea, dar am refuzat oferta. Apoi, m-a căutat din nou şi am acceptat. Poate că ştiam că era omul potrivit căruia puteam să-i îndeplinesc un vis.

Nu am discutat cu Florentino Perez, o voi face luni. Dacă voi deveni antrenorul Realului va fi pentru că, la fel ca mine, e un club care vrea să învingă. Şi pentru că îmi plac provocările dificile. Pentru a învinge nu sînt de ajuns numele şi banii. E nevoie de mentalitate la echipă".

Despre secretele succesului în finala Ligii Campionilor, "The Special One" a spus: "Ştiam că  vor fi decisive detaliile, ca, de exemplu, paradele lui Julio Cesar şi golurile lui Milito. Eto'o a fost de-a dreptul fantastic: vrea întotdeauna să învingă, indiferent de poziţia pe care o are pe teren.

Am vrut să-i dau şansa şi lui Materazzi să joace un minut, ca să-l recompensez pentru că mereu a fost acolo cînd am avut nevoie de el şi era ultima lui şansă de a juca o finală de Liga Campionilor.

Milito e omul finalelor, dar meritul e al tuturor, de la cel care a marcat goluri decisive pînă la cel care nu a jucat nici un minut. Asta pentru că sîntem cu toţii o mare familie".

Ce nu i-a plăcut portughezului în fotbalul italian? "Am urît faptul că a trebuit să văd multe meciuri din tribună şi să văd că echipa mea, care avea 10 puncte avans, era a doua, într-o perioadă. Dar totul m-a ajutat să învăţ să joc sub presiune, genul de presiune pe care o găseşti doar în Spania şi în Italia. Am mult mai multe fire de păr albe, dar sînt mult mai bun", a spus Mourinho, conform Gazzetta dello Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.