Liga 1

Iancu: "Jucătorii îl contestă pe Sabău, dar eu vreau continuitate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, spune că s-a întîlnit cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău şi anunţă că tehnicianul va continua alături de bănăţeni şi din sezonul viitor în ciuda faptului că este contestat atît de suporteri cît şi de unii dintre jucători.

"Vom lua măsuri normale la club pentru sezonul viitor, am avut discuţii la Timişoara cu antrenorii, cu stafful administrativ, cu autorităţile, lucruri fireşti care trebuie să se întîmple pretutindeni. Încerc să asigur continuitate la nivelul clubului din toate punctele de vedere. M-am văzut sîmbătă seară cu Sabău, am discutat punctual, l-am informat ce măsuri s-au luat şi care e politica pe viitorul buget competiţional.

Putem vorbi de continuitate atît în ceea ce-l priveşte pe Ovidiu Sabău, cît şi pe cei 18 sau 19 jucători care au asigurat fluxul competiţional. Jucătorii contestă rezultatele, îl contestă şi pe Sabău, dar v-am spus că eu merg pe stabilitate. Noi putem să vrem locurile 2,3,4 sau 5 şi să ajungem în finala Cupei României, pe care s-o pierdem, la atît ni se permite să visăm", a spus Iancu la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.