Liga 1

CFR Cluj încearcă să obţină împrumutul fundaşului dreapta de la Porto » Pista Săpunaru

Cristi Sapunaru, Sapunaru, Porto

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Internaţionalul român de 26 de ani ar putea fi direcţionat spre Gruia în stagiunea 2010-2011.


La Cluj se anunţă un mercato agitat. Arpad Paszkany a anunţat că vrea să-şi întărească echipa în toate compartimentele. Una dintre ţintele-surpriză ale Clujului este Cristian Săpunaru (26 de ani)! Acestuia i-a expirat împrumutul la Rapid şi trebuie să se întoarcă în Portugalia. Clujenii sînt în relaţii foarte bune cu oficialii "dragonilor", după afacerea Alvaro Pereira, şi vor să discute varianta împrumutului lui Cristi pentru sezonul următor.

Mutarea depinde şi de antrenorul care îi va lua locul lui Jesualdo Ferreira pe banca portughezilor în stagiunea viitoare. Acesta va decide dacă are nevoie sau nu de Săpunaru în sezonul în care "dragonii" vor revanşa în faţa Benficăi, proaspăta campioană. "CFR caută un fundaş dreapta, iar Săpunaru e pe listă. E un jucător de bandă agresiv, foarte bătăios şi ambiţios, exact profilul de fotbalist pe placul lui Paszkany", a dezvăluit un apropiat al conducerii campioanei.


"Nu ştiu absolut nimic de vreo ofertă de la CFR. Mă voi prezenta la pregătire la FC Porto"
Cristian Săpunaru, fundaş dreapta

Îl vor şi pe Renteria
Un alt jucător al lui Porto aflat pe lista clujenilor este atacantul columbian Wason Renteria (24 de ani), care a evoluat în retur la Braga sub formă de împrumut. Renteria a fost dorit de Conceicao campionatul trecut. Sud-americanul a refuzat propunerea clujenilor, alegînd să meargă în Brazilia, la Atletico Mineiro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.