Oraselul Lenes

Sute de copii fericiţi la Suceava!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cele două spectacole “Fii activ cu Sportacus!” desfăşurate în week-end la Suceava au strîns peste 600 de fani ai Orăşelului Leneş


Singurul spectacol autorizat Orăşelul Leneş din România a fost prezent sîmbătă şi duminică în Iulius Mall din Suceava cu două reprezentaţii. Show-ul produs de Gazeta Sporturilor a trezit atît  interesul copiilor cît şi al părinţilor, care au venit pentru a vedea spectacolul din întreaga zonă de nord a Moldovei.

Sportacus şi Stephanie i-au învăţat pe cei mici care sînt cele mai noi activităţi sportive din Orăşelul Leneş, iar Gazeta Sporturilor a adus cadourile: baloane şi DVD-uri Orăşelul Leneş.

Azi, împreună cu Gazeta Sporturilor, apare pe piaţă volumul 15 al seriei de DVD-uri Orăşelul Leneş. Împreună cu DVD-ul de azi, copiii primesc gratuit posterul Extra Activităţi pentru Supereroi şi un set de stickere.

Învaţă-ţi copilul să facă sport în aer liber şi nu rata nici un episod din seria de DVD-uri Orăşelul Leneş!


Următoarele reprezentaţii
Timişoara este următoarea destinaţie a Orăşelului Leneş. Spectacolul “Fii activ cu Sportacus!” va avea următoarele două reprezentaţii vineri, 28 mai, şi sîmbătă, 29 mai, de la ora 17:00, în Iulius Mall din Timişoara. Spectacolele Orăşelul Leneş sînt produse de Gazeta Sporturilor, sînt gratuite şi au licenţă Lazy Town.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.