Liga 1

Căpitanul Rapidului e dorit în Arabia Saudită de Al Nasr » Şeicul Lazăr

Costin Lazar, Lazar, Rapid

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Costin Lazăr (29 de ani) e cel mai căutat jucător rapidist în această pauză competiţională.

Mijlocaşul central e dorit cu insistenţă de Walter Zenga la noua sa echipă, Al Nasr, unde ar fi coleg cu Răzvan Cociş, proaspăta achiziţie a arabilor. Costin consideră că a sosit momentul să plece în străinătate, dar şi-ar dori o formaţie dintr-un campionat puternic din Europa. Totuşi, ar putea fi ademenit de salariul pe care l-ar cîştiga în Arabia, 500.000 de euro!

Lazăr, care mai are contract cu Rapid încă un sezon, se mai află şi în vizorul a două formaţii din Franţa, Lille şi Montpellier, dar mai are şi varianta Dinamo Moscova. Pentru a-i da drumul, George Copos solicită în schimbul jucătorului 1,5 milioane de euro.

Şi Bilaşco e pe listă
Un alt fotbalist din Liga I pe care Zenga vrea să-l ia cu el în Golf e Marius Bilaşco (28 de ani). Italianul şi-l doreşte cu ardoare pe atacantul Unirii Urziceni şi a discutat deja cu managerul ialomiţenilor, Mihai Stoica, în weekend-ul trecut.

"Nu ştiu dacă voi mai rămîne la Rapid. Vreau să plec în străinătate, mă gîndesc şi la viitorul meu"
Costin Lazăr, mijlocaş Rapid


204 meciuri a strîns Lazăr în 4 sezoane pentru Rapid, echipă pentru care a marcat de 12 ori


"Vamă" sau Stan
George Copos vrea neapărat un preşedinte executiv la Rapid şi spune că are două variante: Dinu Gheorghe de la Braşov şi Marius Stan de la Oţelul. "Acesta e principalul nostru obiectiv. Oricine l-ar vrea pe Dinu sau pe Stan. Nu aţi văzut ce a realizat la Oţelul?". Gălăţeanul a refuzat categoric: "Îi mulţumesc lui Copos că s-a gîndit la mine, dar să-mi uite numele! Nu vreau să plec de la Oţelul". "Vamă" spune că se mai gîndeşte: "Am discutat cu domnul Copos, să vedem ce va fi".


- Juliano Spadacio va pleca azi în Brazilia. Sud-americanul îşi va petrece vacanţa acasă, cu familia: "Pe 12 iunie vin la reunire, apoi vom vedea ce va fi". Apropiaţi ai jucătorului susţin că acesta şi-ar dori să evolueze în ţara natală.
- Taher l-a sunat ieri pe Copos pentru a-i cere bani din transferul lui Helder: "George, cît ai luat pe el? Dă-mi şi mie ceva din datoria aia". Iordanianul a rămas uimit cînd a aflat că dinamoviştii l-au împrumutat de la Nancy şi că giuleştenii nu au încasat nici un euro.
- Marian Iancu spune că vrea ca Rapidul să cîştige la TAS: "E singura dată cînd mi-aş dori să fac un blat, dar n-am cum. Nici dacă nu mă prezint, giuleştenii nu ar cîştiga. Sincer vă spun, aş vrea ca Dinamo să piardă Europa".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.