Tenis

Ţinutele din acest an de la Roland Garros sînt cuminţi. Cu excepţia uneia » Miss Extravaganţa

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Venus Wiiliams a şocat purtînd două partide la rînd o rochie din dantelă şi lenjerie de culoarea pielii. Nu este însă prima jucătoare care alege să lase cît mai mult la vedere


Zgura nu predispune la ţinute lejere. Parisul n-a fost niciodată capitala îndrăznelli în materie de ţinute de tenis. Anul acesta însă, Venus a venit la Roland Garros într-o rochie care a stîrnit numeroase cometarii. Roşu şi negru, o combinaţie periculoasă, la care se adaugă şi un pic de dantelă. De aici încolo imaginaţia poate să zboare. Nu se ştie ce a fost în mintea bărbaţilor care au mers la meciurile americancei.

Asta probabil a şi intenţionat Venus, care şi-a bazat creaţia pe conceptul de iluzie. Deşi a spus că s-ar putea să nu mai poarte ţinuta inspirată din cabaret şi în al doilea tur, ea a făcut exact pe dos. Ieri, a apărut din nou pe teren cu aceeaşi rochie garnisită cu lenjerie de culoare pielii. "Totul este despre iluzie. Poţi purta dantelă, dar care mai e rostul dacă ai ceva negru pe dedesubt? Iluzia că nu mai e nimic pe sub rochie e mai frumoasă", a spus Venus.



Sora mai mică a lui Venus e mai liniştită în acest an. După ce în tinereţea sa rebelă Serena şoca la fiecare turneu de Mare Şlem, acum ea alege varianta soft. O rochie simplă în culori îndrăzneţe, dar foarte cuminte.
Regina ţinutelor, Maria Şarapova a ales pentru Paris o combinaţie de mov deschis şi închis într-o rochie mai puţin revoluţionară decît cea de la Australian Open. Extravaganţa nu i-a purtat noroc şi iată că Maria s-a calmat din punctul de vedere al echipamentelor de tenis.

Istoria tupeului vestimentar le păstrează pe o pagină separată pe Tamira Pasezk, care a purtat la Australian Open 2007 o ţinută îndrăzneaţă care la orice serviciu a înfierbîntat cimentul şi aşa încins din Australia. Îndrăzneaţă şi foarte sumară. Din aceaşi categorie face parte şi Simona Halep, ale cărei poze din 2008 de la Roland Garros-ul juniorilor au făcut înconjurul lumii.



Bethanie Mattek-Sands este o altă o jucătoare de tenis căreia îi place să fie altfel pe teren. Mai mult cunoscută pentru acest curaj, Bethanie a introdus pe terenul de tenis jambierele. Aşa poate fi văzută şi pe terenurile e la Roland Garros, optînd pentru o ţinută în roz şi negru.

Ana Kurnikova rămîne mereu în mintea iubitorilor de tenis. Ea a deschis o nouă eră, cea a rusoaicelor blonde şi cu picioarele lungi. Iar dacă pe pantaloni albi se mai lipeşte şi un pic de zgură, deja nu mai e loc de cuvinte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.