Stranieri

Hagi, invidios pe Chivu. Află de ce!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gheorghe Hagi are numai cuvinte de laudă pentru căpitanul echipei naţionale, Cristian Chivu, pe care-l consideră un jucător cu personalitate, inteligent şi cu spirit de lider.

"Adi Mutu se spune că este mai talentat decît Cristi, dar nu va rămîne în istorie cu nici un mare trofeu cîştigat... Cine ţi-a zis că nu e talentat Chivu? Este chiar foarte talentat! Are personalitate, tehnică, este foarte inteligent şi a ştiut să se sacrifice. Este un căpitan adevărat! Nu degeaba e cel mai dorit român. Îl vrea Barcelona, îl vrea Real Madrid... E născut să fie căpitan, să fie lider. În plus, din punct de vedere uman, este plin de calităţi. Iar chestia cu talentul... Ştiu mulţi cu talent, dar care n-au ajuns nicăieri. Dacă ai lipsuri, n-ajungi unde vrei. Iar Chivu este complet.

Toreador nu se face oricine! Aşa şi cu personalitatea. Te naşti cu ea, ţi-o dăruieşte mama! Calitatea de a fi lider o ai de mic. Ţin minte că, într-o zi, i-am zis lui Cristi: "Te invidiez!” S-a uitat la mine, uimit, după care m-a întrebat: "De ce?”. I-am răspuns: "Pentru că joci la Ajax Amsterdam! Eu n-am apucat”, spune Hagi pentru Evz.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.