Liga 1

Peralta dat afară de la CFR Cluj: "Am petrecut 2 ani frumoşi la CFR!"

Articol de Cosmin Lucaci  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul argentian al celor de la CFR Cluj,  Sixto Peralta s-a despărţit în această dimineaţă de gruparea din Gruia. După 63 de meciuri în prima ligă şi cu 5 goluri marcate pentru CFR Cluj principalul motiv al despărţirii a fost salariul uriaş pe care mijlocaşul îl primea, peste 375.000 de euro, unul dintre celei mai mari salarii pe care clujenii le plăteau.

"Plec de la CFR Cluj! Am decis să ne despărţim de comun acord. Clubul a fost cel care mi-a propus să nu mai continui şi din sezonul următor la CFR Cluj, practic eu nu mai aveam ce să fac. Nu ştiu ce voi face în continuare, dar cu siguranţă voi analiza ofertele pe care le voi primi şi voi decide în privinţa viitorului meu. Am petrecut 2 ani frumoşi la Cluj şi le mulţumesc tutoror", a spus Peralta în exclusivitate pentru GSP.RO

Sixto Peralta (31 de ani) a debutat în Liga I în meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova, cîştigat de clujeni cu scorul de 4-1, pe 23 februarie 2008. În actual sezon Peralta a jucat 26 de meciuri dintre care 16 ca titular.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.