Tenis

Final de poveste pentru Dulgheru la Roland Garros

Alexandra Dulgheru, Dulgheru

Articol de Luminiţa Paul  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alexandra Dulgheru s-a oprit ieri în turul al treilea la French Open, învinsă de Caroline Wozniacki. după ce a avut prim-planul în ambele seturi.


Debutul la Paris a fost pentru Alexandra unul reuşit. Anul trecut rata de puţin prezenţa pe tabloul principal, dar o compensa cu victoria de la Varşovia. Anul acesta a repetat succesul din capitala Poloniei, reuşind să ajungă şi la French Open. Direct pe lista capilor de serie. Victorii la Lucie Hradecka şi Timea Baczinsky. Ieri a dat piept cu a treia jucătoare a lumii, daneza Caroline Wozniacki.

Românca a avut un break în faţă în fiecare dintre seturi. A colecţionat cele mai multe dintre aplauzele spectatorilor aflaţi în tribunele Terenului 1 pentru că a făcut punctele mai frumoase ale meciului. A avut iniţiativa, a rupt ritmul cu scurte, nu s-a ferit să ia mingea din aer şi s-o trimită dincolo de fileu cu voleul drive, a schimbat inteligent direcţia. A fost 3-1 în primul set şi 4-1 în al doilea. Zidul Caroline s-a betonat, chiar dacă Dulgheru a încercat totul. A mai şi greşit, s-a mai şi grăbit, în timp ce adversara ei a jucat pe cartea unei experienţe superioare la nivel înalt, în ciuda faptului că e cu un an mai mică.

Povestea se încheie pentru 2010, Piti va debuta şi la Wimbledon peste puţine săptămîni. Viitorul arată promiţător.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.