Liga 1

Pedriel se întoarce la Steaua

Ricardo Pedriel, Pedriel, Steaua

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Împrumutul bolivianului la Giresunspor a expirat, iar fotbalistul în vîrstă de 23 de ani urmează să se prezinte la pregătire pe 11 iunie.


Steaua îşi trage golgeter din liga a II-a turcă. În Ghencea va reveni Ricardo Pedriel, fotbalist care a fost adus în mandatul lui Marius Lăcătuş, cînd n-a prins mai deloc echipa. Bolivianul a jucat în ultimul an la gruparea turcă din liga a doua Giresunspor, echipă antrenată la un moment dat de fostul preparator fizic al roş-albaştrilor, Yuksel Yesilova.

Aproape un gol la două meciuri!
Pedriel a evoluat mai mult pentru Steaua II cît a stat în Ghencea, dar şi-a găsit norocul în Turcia, unde a marcat pe bandă rulantă. A reuşit 14 goluri, 11 în campionat şi 3 în Cupă şi şi-a cîştigat o cotă bună în acest moment în campionatul Turciei. Acesta a fost convocat şi la echipa naţională a ţării sale, pentru care a jucat, în octombrie 2009, cîte10 minute în partidele cu Brazilia şi cu Peru.

Costă 150.000 de euro
Bolivianul îşi petrece vacanţa în ţara sa natală, iar la începutul lunii viitoare urmează să ajungă la pregătiri. În cazul în care noul tehnician nu va dori să-l oprească în Ghencea, fotbalistul de 23 de ani ar urma să fie împrumutat la altă echipă sau poate pleca definitiv pentru suma de 150.000 de euro.

Revin încă 4
Pedriel nu este singurul jucător care se întoarce în Ghencea în această vară. Andrei Vîtcă, Mihai Onicaş, Andrei Ionescu şi Emil Ninu sînt alţi fotbalişti care au fost împrumutaţi, dar urmează să se prezinte la pregătiri pe 11 iunie. Cele mai mari şanse să rămînă în lotul primei echipe le au Onicaş şi Ionescu.

100.000 de euro este contractul lui Pedriel la Steaua, acesta semnînd pe o perioadă de 4 ani

4 meciuri a jucat Pedriel la Steaua în sezonul 2008/2009, iar în alte 15 partide a evoluat la echipa a II-a

100.000 de euro a costat Pedriel în 2008, cînd a fost cumpărat de la Jorge Wilstermann, grupare din campionatul Boliviei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.