Nationala

Răzvan Lucescu acuză: "O măgărie de arbitraj!"

Răzvan Lucescu, Lucescu, România

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răzvan Lucescu a acuzat dur maniera în care brigada din Cehia a condus partida de aseară


Vizibil iritat, Lucescu jr. şi-a început discursul de la finalul partidei direct cu tema arbitrajului. "N-am comentat pînă acum, dar ce s-a întîmplat aici a fost revoltător! Chiar am discutat în urmă cu cîteva zile cu tatăl meu, care m-a avertizat că arbitrajul cehilor va fi ostil. Ucraina are un nou antrenor, avea nevoie de victorie în faţa propriului public. Şi-au bătut joc de aceşti băieţi!", s-a revoltat tehnicianul.

Selecţionerul a enumerat şi fazele pe care le reclamă: "Am avut momente proaste, dar şi unele foarte bune, însă imediat am fost taxaţi. Golul al treilea al gazdelor a venit după un ofsaid, Daniel Niculae a fost faultat clar în careu, iar faza în care Piatov a trimis mingea la Nico, rămas cu poarta goală, iar <centralul> a oprit jocul a pus capacul! Am avut meciul în mînă, însă toate aceste măgării duc la frustrare!".

Bilaşco şi Cociş remarcaţi
Printre criticile aduse arbitrajului, Răzvan Lucescu a găsit şi cuvinte de laudă pentru doi dintre "tricolori": "Apreciez evoluţia lui Bilaşco, un debutant la <naţională>. Răzvan Cociş este un jucător foarte disciplinat tactic, a adus un plus de consistenţă jocului, în organizarea echipei".


"Lobonţ a greşit la primul gol, dar nici execuţiile lui Aliev nu sînt uşor de parat. El marcase un gol asemănător şi contra Lituaniei"
Răzvan Lucescu, selecţioner România

"Ne-a bătut o echipă a Ucrainei modestă şi aflată în vacanţă. Noi sîntem însă în vacanţă de cîţiva ani. Sînt încercări de bună-credinţă ale lui Răzvan Lucescu. Nu cred că nu avem jucători care poată face un grup performant"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo


Nu-l comentează pe Chivu
Aseară, după meci, Răzvan Lucescu a refuzat să comenteze afirmaţiile lui Chivu legate de renunţarea la banderola de căpitan al "naţionalei". "Despre Cristi Chivu cred că nimeni nu are dreptul să comenteze. E un om care face cinste acestei ţări oriunde se duce. Trebuie să învăţăm să ne respectăm adevăratele valori", a spus selecţionerul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.