Extra

Drumul spre înalta societate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Luni, 31 mai, Jurnalul National iti aduce o colectie unica de literatura: colectia “Carte de Buzunar”.

Ne-am gândit la tine. La timpul pierdut zilnic intre doua destinatii sau poate intre doua conversatii. Si la faptul ca timpul nu ti-l mai poate inapoia nimeni, niciodata.

Asa a aparut ideea acestei colectii unice de literatura, “Carte de Buzunar”: De dragul tau. Vor fi toate titlurile importante, pentru ca tu sa le citesti in sfârsit pe toate. Volumele vor fi mici, de purtat cu tine. Oriunde si oricînd.

Pentru ca oricine trebuie sa isi permita sa cumpere cartile de care sa se bucure, vor costa doar 5 lei. Colectia “Carte de buzunar”, un simbol pentru sufletul tau: un jurnal, din care daca scoti randurile pe care le iubesti, le poti raspandi exact asa cum vrei: In tot orasul. Pe internet si in reviste. Pretutindeni. Bucati din gandurile tale, scoase din paginile lor, vor spune lumii intregi ca inca mai poti visa... Din 31 mai. Numai cu Jurnalul National!

O lectura de neuitat
Primul titlu al colectiei “Carte de Buzunar” este “Drumul spre inalta societate”, roman scris de John Gerard Braine:

Joe Lampton, un tânar cu origini modeste, dar cu o ambitie de nemasurat, urmareste ascensiunea in lumea deloc familiara a inaltei societati, ale carei repere sunt bogatia, masinile luxoase si femeile stralucitoare. Ca intotdeauna, pretul succesului este urias, iar tinta lui sta sub semnul tradarii si al tragediei:

„Eram cineva: eram amantul unei femei maritate, ieseam cu fiica unuia dintre cei mai bogati oameni din Warley, nimic nu-mi statea in cale.”

“Drumul spre inalta societate” este considerat unul dintre romanele emblematice ale „tinerilor furiosi” din Anglia postbelica, aducandu-i scriitorului John Gerard Braine deopotriva succesul si consacrarea. Un roman care nu va va lasa sufletul indiferent...o lectura de neuitat!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.