Liga 1

Iancu la Contraatac: "Ar fi fost culmea ca un ungur să vorbească de bine un român"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu spune că îl va "taxa" pe omologul său din Cluj, Arpad Paszkany, de cîte ori va avea ocazia, după declaraţiile la adresa lui, date într-un interviu acordat pentru un ziar maghiar.

"Nu-l reclam pe Paszkany, îmi păstrez plăcerea de a-l amenda eu de cîte ori voi avea ocazia. Ar fi fost culmea ca un ungur să vorbească în presa maghiară de bine despre un român. Ar fi fost o premieră.

Noi construim demult echipă la Timişoara, misiunea noastră e simplă, trebuie doar să completăm pe anumite posturi. Avem şi tinereţe, şi maturitate, şi experienţă.

Începem un drum nou, cu un obiectiv mai bun, cu un antrenor nou, sper să reuşim să aducem pe cine ne dorim, pentru că acest antrenor cunoaşte fotbalul românesc, are o revanşă de luat în România, mai sînt doar cîteva detalii de pus la punct. Au fost 3 antrenori urmăriţi de noi.

Îl apreciez pe Uhrin, a vorbit frumos despre noi întotdeauna. Am mai spus de ce ne-am despărţit de Uhrin în trecut, dînsul a crezut că în altă parte e mai bine decît la noi, i s-au spus multe şi a crezut, aşa a dorit. Raiul fotbalistic e la Timişoara, nu prin alte părţi. Sigur drumurile noastre se vor mai intersecta, am rămas în relaţii bune", a spus Iancu la "Contraatac", de la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.