Liga 1

A fost îngropată securea războiului dintre Mitică şi Gigi? Ca între amici

Articol de Corina Marinaş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali va plăti doar 36.500 de euro din amenda de 110.000 € pe care a primit-o pentru acuzele făcute la adresa lui Dragomir, a Ligii şi a lui Prunea


În plină criză financiară, patronul Stelei primeşte o mînă de ajutor de la unul dintre cei mai înverşunaţi duşmani din ultima vreme. E vorba despre preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care l-a salvat de la plata a peste 70.000 de euro.

Cum s-a petrecut acest lucru? Patronul Stelei a fost iertat de la plata amenzilor fabuloase pe care le-a primit în finalul returului din cauza acuzelor şi a declaraţiilor violente făcute la adresa lui Corleone, a lui Florin Prunea, dar şi a membrilor comisiilor LPF. În total, Gigi avea de achitat circa 110.000 de euro, însă Liga l-a iertat de două treimi din acest cuantum şi l-a obligat să achite doar 36.500 €.

"Becali trebuia să dea foarte mulţi bani, dar l-am iertat şi mai are de plată doar 150.000 de lei. Anul acesta au fost amenzi mai puţine deoarece am considerat că nu mai trebuie să taxăm aşa drastic cluburile pe criza aceasta. Asta a fost decizia noastră", a declarat ieri Dragomir.


"Nu o să mă mai împac niciodată cu Gigi Becali. Nu-l voi ierta cît o să trăiesc deoarece mi-a vrut răul, deşi eu i-am făcut şi i-am dorit doar binele"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF


Bumbescu vine secund
Victor Piţurcă şi-a găsit asistent pentru cazul în care o va prelua pe Steaua: Adrian Bumbescu. Fostul fundaş central al "militarilor", cîştigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, s-a despărţit recent de Concordia Chiajna, din Liga a II-a, grupare pe care a condus-o ca "principal". "Sînt discuţii cu Piţi, să vedem ce se va întîmpla", a comentat Bumbi.

Steaua II se vinde la Suceava
"Satelitul" Stelei va dispărea, cel mai probabil, din sezonul următor. Gigi Becali negociază cedarea locului din eşalonul secund unui afacerist din Suceava. Noua echipă s-ar putea numi Zimbrul Suceava şi urmează să conţină şi cîţiva fotbalişti aflaţi acum în lotul steliştilor mici.

Inbox
- Duminică, 6 iunie, suporterii sărbătoresc 63 de ani de la înfiinţarea Stelei, în club Dumars din Regie. La petrecere vor fi prezente şi foste glorii ale grupării din Ghencea.
- Gabi Balint: "Piţurcă e o soluţie pentru Steaua în orice moment, nu doar acum. A stat destul în afara fotbalului, e timpul să revină!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.