Nationala

Săndoi: "E greu să-i ţii pe jucătorii tineri cu picioarele pe pămînt"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, a vorbit la "Fanatik Show" despre fotbalistul Stelei Cristi Tănase. Selecţionerul spune că Tănase s-a integrat destul de rapid la U 21 şi dă vina pe tinereţea jucătorului pentru că el nu a evoluat aşa cum se aştepta toată lumea la Steaua.

"Per total, Cristi Tănase a avut o evoluţie bună la tineret. Sînt foarte multe aspecte care se dau cap în cap. Trebuie să recunosc că la tineret el nu a avut o perioadă de acomodare, dar a intrat, a jucat bine, s-a acomodat rapid. Nu ştiu ce s-a întîmplat cu el în rest. Sînt jucători tineri, mai au unele scăpări, e greu să-i ţii cu picioarele pe pămînt.

Nu mai e emulaţia care era odată la echipele naţionale.

În zona centrală avem doi jucători de perspectivă, fundaşii centrali: Papp şi Găman. Eu vorbesc despre ce avem acum, în acest moment. Rîpă a confirmat şi el. În linia de mijloc îl avem pe Gîngioveanu, care a avut prestaţii bune, a fost un jucător combinativ, are o tehnică foarte bună. E un tînăr care promite. Marius Alexe la fel", a spus Săndoi la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.