Liga 1

Karamienii out, Petre Marin continuă în Ghencea

Arman Karamian, Karamian, Steaua

Articol de Remus Răureanu, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Armenii vor fi anunţaţi că nu vor mai continua în Ghencea. Lui Petre Marin i se va propune să rămînă încă un an.


Periplul fraţilor Karamian în Ghencea a ajuns la final. Gemenilor de 30 de ani li se va transmite în curînd că nu fac parte din planurile lui Victor Piţurcă pentru sezonul următor. Viitorul antrenor îşi calculează deja mutările din perioada următoare şi caută alte soluţii pentru banda stîngă, zona pe care o pot acoperi Artiom şi Arman.

5 goluri în 4 luni
În schimb, Piţi îl opreşte pentru încă un sezon pe Petre Marin, care va avea aproape 38 de ani la finalul campionatului viitor! Armenii se vor despărţi de Steaua după doar patru luni, timp în care Arman a marcat 5 goluri, iar Artiom a jucat puţin, din cauza unei accidentări la genunchi.

L-a prins pe stradă
Primul dintre ei a plecat deja la Erevan, în vacanţă, şi l-a lăsat pe fratele lui la Bucureşti ca să clarifice situaţia contractuală. Artiom n-a fost anunţat nimic oficial. Povesteşte că singurul contact cu clubul l-a reprezentat o întîlnire întîmplătoare cu preşedintele: "M-am întîlnit cu Argăseală pe stradă, l-am întrebat ce facem şi mi-a zis că abia s-a întors din concediu, dar că vorbim zilele viitoare".

"Petre Marin va rămîne la Steaua, pentru că lui Piţurcă îi place de el, dar va juca din două în două săptămîni"
Gigi Becali, patron Steaua

"Noi am zis că vrem să rămînem la Steaua, avem de gînd să obţinem şi cetăţenia română. Aflăm zilele viitoare dacă mai sîntem doriţi"
Artiom Karamian, fundaş Steaua

300.000 de euro au cîştigat Artiom şi Arman Karamian în returul de campionat pe care l-au petrecut la Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.