Liga 2

Liderul galeriei Farului s-a bătut cu Paşcovici » Pumni pe Litoral

Cosmin Pascovici, Pascovici, Farul

Articol de Ionuţ Coman  —  sâmbătă, 05 iunie 2010

Interzis pe stadioane, Sorin Mihăilescu i-a cerut socoteală jucătorului de ce nu renunţă la memoriul prin care solicită plata restanţelor financiare, riscînd să arunce Constanţa în liga a treia.


Curtea clubului Farul s-a transformat ieri în ring de box. Fotbalistul Cosmin Paşcovici, retrogradat la echipa a doua în urmă cu opt luni, a fost agresat de Sorin Mihăilescu, şeful galeriei constănţene.

Martorii spun că incidentul a fost provocat de tensiunile legate de problemele financiare ale echipei. Mihăilescu i-ar fi reproşat lui Paşcovici că, din cauza memoriului depus de el la FRF, echipa riscă retrogradarea în Liga a III-a. La scurt timp după incident, şi-a făcut apariţia şi un echipaj al poliţiei, care însă nu a luat declaraţii şi nici nu a întocmit un proces-verbal.

"Acest individ a venit să-mi spună că se strîng nişte bani pentru mine, iar după ce i-am zis că aştept restanţele de la club, a sărit la bătaie", a acuzat Paşcovici, cu gura plină de sînge. Investigaţiile efectuate la Spitalul Judeţean nu i-au relevat fotbalistului nici o fractură. La fel ca şi Mihăilescu, el intenţionează să depună plîngere la poliţie.


4.000 de lei costă tratamentul lunar de recuperare după cancer pe care Denis, fiul lui Cosmin Paşcovici, îl urmează

"Paşcovici a început scandalul şi tot el pozează în victimă! Am vrut să facem o chetă pentru el, dar m-a insultat. Au fost pumni de ambele părţi"
Sorin Mihăilescu, şeful galeriei Farului

Ameninţări mai vechi
Există antecedente în relaţia Paşcovici-Mihăilescu. "În urmă cu 4 ani, cînd am plecat de la Farul la Dinamo, mi-a trimis mesaje de ameninţare pe telefon. Îmi spunea că mă omoară dacă semnez, că îmi dă foc la maşină. Mi-a ameninţat familia", a spus Paşcovici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.