CM 2010

Mondialul şi-a mai pierdut două stele: Drogba şi Rio Ferdinand out of Africa!

Didier Drogba, Drogba, Coasta de Fildes

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul ivorian şi-a rupt ieri cotul în amicalul cu Japonia, în timp ce căpitanul Angliei s-a lovit la ligamentele genunchiului.


Am ajuns în ultima săptămînă dinaintea startului Mondialului şi se înmulţesc pierderile de efectiv. Ultimele victime ale accidentărilor sînt Didier Drogba şi Rio Ferdinand. Ivorianul ratează turneul final, în timp ce căpitanul Angliei are şanse foarte mari să fie trimis acasă.

Atacantul lui Chelsea a păţit-o în amicalul cu Japonia (2-0). După ce a deschis scorul, dintr-o lovitură liberă, Drogba i-a tăiat răsuflarea selecţionerului Eriksson. S-a ciocnit dur cu Tanaka, cel care deviase în proprie poartă şutul de 1-0!, şi a căzut pe antebraţul drept. Dus de urgenţă la un spital din Sion, a aflat c-are fractură şi că nu mai poate juca la turneul final!

Rio merge în cîrje
Stoperul lui Manchester Utd e pe aproape. Accidentarea la genunchiul stîng suferită la antrenament l-a trimis la spital. A ieşit de acolo în cîrje, dar şi cu verdictul: i-a fost afectat şi  ligamentul colateral. Adică, stă pe tuşă cel puţin trei săptămîni, lipsind la toate meciurile din grupă. Aşa că selecţionerul Capello a înţeles că trebuie să-l înlocuiască de urgenţă pe Rio. L-a anunţat deja pe debutantul Michael Dawson (Tottenham) să-şi facă valizele de Mondial.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.