CM 2010

Vă avertizăm, imagini şocante cu suporterii răniţi la amicalul Nigeria-Coreea de Nord!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE 18:30 / Au apărut primele imagini impresionante de la îmbulzeala provocată la intrarea în stadion pentru partida Nigeria-Coreea de Nord! Foto:Globo

17:38 / Sute de fani s-au înghesuit azi la amicalul dintre Nigeria şi Coreea de Nord, 3-1, care a s-a jucat de la ora 17:00, pe stadionul Makhulong din Johannesburg, care poate găzdui doar 10.000 de oameni.

În momentul în care s-au deschis porţile stadionului, fanii s-au călcat în picioare pentru a pătrunde în arenă. Poliţia a închis porţile, dar le-a redeschis ulterior, pentru a permite celui de-al doilea val să intre, însă şi acesta a creat panică la intrare.

Din informaţiile de pînă acum se pare că zeci de suporteri au fost răniţi, la fel si forţele de ordine, anunţîndu-se că ar putea exista şi morţi.

Echipele abia intraseră pe gazon şi se cîntau imnurile în momentul în care s-au petrecut evenimentele.

Anul trecut, Federaţia de Fotbal din Coasta de Fildeş a fost amendată cu aproape 50.000 de dolari după ce 22 de oameni au murit într-o astfel de învălmăşeală la intarea pe un stadion, la un meci de calificare pentru Cupa Mondială, cu Malawi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.