Liga 1

Costică Ştefănescu îl atacă pe Mititelu: "Vinde şi lasă pe altul!"

Costică Ştefănescu, Ştefănescu, Universitatea Craiova

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul Craiovei Maxima, Costică Ştefănescu, îl acuză de incompetenţă pe Adrian Mititelu


Adrian Mititelu e lovit în plin de fostele glorii ale Craiovei Maxima. Ultimul care îl atacă e Costică Ştefănescu, după ce Cîrţu şi Balaci au anunţat deja că nu-i mai interesează ce se petrece la echipă, iar Tilihoi e de cîţiva ani duşman declarat al patronului oltean.

Căpitanul Craiovei Maxima deplînge situaţia în care a ajuns echipa de suflet a Olteniei. "Nu credeam că Universitatea va ajunge în asemenea hal! Toate se trag din cauza incompetenţei unui singur om, care luat decizii doar după cum l-a tăiat capul.

L-a dat afară pe Napoli cu patru etape înainte de final, cînd echipa era în grafic pentru Europa League, a schimbat în ultimul sezon o căruţă de antrenori şi a ajuns să se lupte pentru evitarea retrogradării. Poate că a venit timpul ca Mititelu să încerce să-şi recupereze investiţia, să vîndă jucători şi să lase locul altuia. Brandul Universităţii e încă puternic, se vor găsi oameni potenţi financiar care să vrea să preia echipa" e de părere Ştefănescu.


"Craiova are nevoie de un patron care să lase antrenorul să-şi facă treaba. Normal că suporterii şi-au pierdut încrederea, de cinci ani sînt hrăniţi doar cu promisiuni deşarte"
Costică Ştefănescu, căpitan Craiova Maxima


3 titluri şi 4 Cupe ale României a cucerit Ştefănescu în tricoul Universităţii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.