Rugby

Antrenorii "stajerilor" au fost agresaţi la Botoşani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00


Antrenorii reprezentativei de rugby a României, Romeo Gontineac şi Steve McDowell (foto), au fost agresaţi la ieşirea dintr-un club de noapte din Botoşani, după meciul cu Ucraina din recalificările pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă.


Purtătorul de cuvînt al FRR, Lucian Lorin, a declarat că Gontineac şi McDowell au fost agresaţi pe drumul dinspre club spre hotel, de un grup format din mai multe persoane.


Romeo Gontineac s-a ales doar cu o lovituraă de "box", însă McDowell a ajuns la Spitalul Judetean Botoşani, avînd nevoie de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite. Neo-zeelandezul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut cu echimoze orbitale bilateral şi contuzii de piramidă nazală.


"Din nefericire, ce a fost frumos s-a sfîrşit urît la Botosani. A fost o întîmplare regretabilă. Antrenorii se îndreptau spre hotel în momentul în care au fost agresaţi şi bătuţi. Cînd ajungem în Capitală vom consulta avocatul FRR şi vom vedea dacă depunem o plîngere penală împotriva agresorilor. Steve McDowell îşi va scoate un certificat medico-legal. Sper că şi pe plan local să se întîmple ceva şi agresorii să fie traşi la răspundere", a declarat pentru Monitorul de Botoşani, Lucian Lorin.


Reprezentativa de rugby a României a cîştigat, sîmbătă, la Botoşani, scor 61- 7, în fata echipei similare a Ucrainei, manşa secundă a recalificărilor pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă. În tur, la Kiev, România s-a impus, scor 33-3 (14-3).


            În următoarea etapa a recalificărilor, România va întîlni Tunisia, în manşa unică, după care va urma ultima confruntare, cu învingătoarea dintre Uruguay şi Kazahstan.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.