Liga 1

Vasile Turcu: "N'Doye trebuia dat afară după cîte a făcut! E nebun!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu a dezvăluit la Contraatac, pe GSP TV, care au fost motivele regresului înregistrat de alb-roşii în cea de-a doua parte a returului şi insistă asupra efectului negativ pe care escapadele senegalezului Ousmane N'Doye l-au avut asupra grupului.

"Foarte multă lume a spus că Prunea va aduce prestaţii nefavorabile din partea arbitrilor. Mulţi centrali mi-au transmis că nu-l mai pot vedea pe bancă, înnebuneau cînd aflau că Prunea va fi acolo. I-a dat în primire la organele statului pe arbitri, cum să fie suportat de ei?. E un tip conflictual, el a făcut rău clubului, nu mie personal.

N'Doye e un nebun. Cînd mă duceam cu bani în vestiar mă cunoştea, după aceea dădea declaraţii că nu ştie cine sînt eu. L-aş fi dat afară imediat pentru cîte a făcut. Sper ca domnul Andone să rezolve problemele, dar nu cred că va reuşi pentru că N'Doye va fi mereu o verigă diferită faţă de ceilalţi.

După episodul de la Cluj nu e clar ce s-a întîmplat? Giovani Becali a încercat să-i calmeze, le-a zis să se culce, să nu părăsească lotul! Dacă băieţii ar fi fost sfătuiţi de impresari, nu plecau toţi?", a spus Turcu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.