Liga 1

Străinii refuză Bucureştiul! De ce crezi că nu se adaptează la echipele din capitală?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 iunie 2010

După ce anul trecut Steaua a renunţat uşor la serviciile lui Arthuro şi Abel Moreno, în acest sezon gruparea din Ghencea  a repetat istoria cu Tininho, Bibişkov şi Grzelak. Nici Dayro Moreno nu a părăsit România în cele mai bune condiţii, iar recent a declarat că un nou sezon în Liga I l-ar fi distrus ca fotbalist.



Situaţia nu este diferită nici la celelalte echipe importante din Bucureşti. Cesinha s-a aflat la un pas să se despartă de Rapid din cauza tratamentului de care a avut parte, la fel ca şi Juliano Spadacio, iar sezonul trecut Julio Cesar, Urko Pardo sau Daniel Paulista au fost forţaţi să accepte variante de compromis pentru diminuarea costurilor sub Podul Grant. Doar spaniolul se mai află în proprietatea giuleştenilor, fiind împrumutat la Olympiakos Pireu, în timp ce lui Paulista şi Julio Cesar le-au fost reziliate contractele.

În Ştefan cel Mare, fostul fundaş al lui Real Madrid şi AC Milan Julio Cesar Correa a avut şi el probleme de acomodare şi a plecat după numai jumătate de sezon în Turcia, la Gaziantepspor. Nici Miranda sau Thiago nu s-au adaptat. La ultimul s-a renunţat, în timp ce atacantul argentinian a petrecut o perioadă la echipa secundă, apoi a fost împrumutat la Astra şi Belgrano.

Străinii ofertaţi de grupările importante din Bucureşti nu se grăbesc să dea curs propunerilor pe care le au din România. Căpitanul lui Recreativo Huelva, Iago Bouzon, a acceptat recent un contract în Cipru, la Omonia Nicosia deşi era dorit de Steaua, în timp ce ultimele perioade de transferuri au adus numeroase eşecuri de mercato în fiecare tabără.

De ce crezi că nu se adaptează străinii în la echipele mari din Capitală?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.