Liga 1

Băut, Tănase a pierdut permisul!

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tănase s-a ales cu carnetul de conducere suspendat, după ce a fost oprit de Poliţie şi i s-a depistat o alcoolemie de 0,2 la mie.


Cristi Tănase atrage necazurile. Mijlocaşul a rămas fără permis în noaptea de marţi spre miercuri, fiind prins de Poliţie conducînd cu permisul suspendat şi sub influenţa alcoolului. Agenţii l-au testat, i-au înregistrat o alcoolemie de 0,2 la mie şi i-au reţinut carnetul pentru o lună de zile.

În momentul în care a fost tras pe dreapta, Tănase, 22 de ani, tocmai pleca dintr-o discotecă din Piteşti. Specialiştii au explicat ce înseamnă alcoolemia care i-a fost depistată internaţionalului din Ghencea: "La o jumătate de oră după ce bei o bere ai alcoolemia care i-a fost depistată fotbalistului".

E a doua oară în ultimul an cînd "Dodel" rămîne fără permis de conducere. În august 2009, el a fost prins de radar conducînd cu 107 kilometri la oră într-o localitate de lîngă Piteşti, unde limita de viteză era de 50 de kilometri de oră. Atunci a stat fără carnet 90 de zile.


"Pe Tănase îl strică anturajul. La ultima acţiune a naţionalei, şi eu, şi Răzvan Lucescu am stat de vorbă cu el, i-am zis că e păcat să-şi risipească talentul aşa devreme"

Mirel Rădoi, fost căpitan al Stelei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.