CM 2010

Kapetanos, arma secretă a lui Rehhagel

Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua, Grecia

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Stelei nu ar intra în primul "11", selecţionerul Rehhagel dorind să-l introducă spre final Au defilat în sînii goi pentru a alege cea mai sexy reprezentantă de la Campionatul Mondial (video)


"Tricolorii" nu sînt la Mondial, dar Liga 1 tot are 4 reprezentanţi în Africa de Sud. Pantelis Kapetanos este unul dintre ei. Atacantul stelist debutează astăzi cu Grecia la turneul final, contra Coreei de Sud.

Selecţionerul Otto Rehhagel nu va miza însă din start pe el. Acesta înclină să înceapă în faţă cu Gekkas şi Charisteas, dacă nu Samaras, a căror experienţă în jocuri importante e superioară. "Kape" ar urma să fie rezervă pentru a fi introdus mai tîrziu, în funcţie de rezultat. Germanul a indicat: "Avem nevoie de titulari de calitate, dar şi de arme secrete, capabile să ne ajute în momente delicate".

Determinarea elenilor e cu atît mai mare cu cît ei au doar o participare la CM, în 1994. Atunci au disputat 3 meciuri: numai eşecuri, fără gol marcat. Vor să schimbe istoria cu sud-coreenii. Ca să le fie mai uşor, Kapetanos şi colegii lui au jucat în mai un "amical" cu Coreea de Nord, terminat 2-2.

FAZE DE FOC. FIFA interzice poreclele
Forul mondial a impus reguli stricte la acest turneu final şi nu-i lasă pe jucători să-şi treacă pe spatele tricourilor decît numele din listele oficiale. Cei mai afectaţi sînt argentinienii, obligaţi să renunţe la poreclele şi diminutivele cu care voiau să joace în Africa de Sud. Tevez nu-şi va putea scrie "Carlitos" deasupra numărului 11 şi la fel au păţit-o Sergio Aguero şi Jonas Gutierrez, cărora li s-au interzis variantele "Kun Aguero" şi "Jonas".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.