Liga 1

Badea: "Bugetul lui Dinamo e de 10 milioane de euro"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele CA al Dinamo, Nicolae Badea, promite că se va implica mai mult în viaţa clubului după numirea lui Ioan Andone în funcţia de antrenor al alb-roşiilor şi spune că bugetul pe care acţionariatul îl va asigura echipei pentru viitorul sezon este de 10 milioane de euro.

"Am vrut să fiu alături de Andone la prezentarea oficială şi în prima zi de la revenirea în Ştefan cel Mare. Urmează un sezon greu care vine după un an prost. Trebuie să revenim într-un program de muncă, avem nevoie de atitudine şi disciplină. Vom continua alături de cei care se supun unui program profesionist.

Va conta şi loialitatea arătată faţă de club, întrucît episodul Cluj ridică semne de întrebare în privinţa acestui lucru. Vom face un nou regulament intern în care să fie prevăzute sancţiuni drastice. Voi fi mai implicat în viaţa cotidiană a clubului. Bugetul pentru sezonul viitor este de 10 milioane de euro.

Nu putem să vorbim acum de Coman, trebuie să vedem şi care e situaţia lui Dolha, a lui Lobonţ. Bogdan va ajunge la Roma doar dacă noi şi cu oficialii formaţiei italiene ajungem la un acord. Avem mai multe posturi de acoperit, aşteptăm să vedem ce se întîmplă în perioada următoare. Participarea în cupele europene e sigură, în iulie începem treaba!", a spus Badea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.