Stranieri

Mutu e bun de plată! TAS i-a respins apelul

Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tribunalul Federal Elveţian a respins recursul făcut de atacantul Fiorentinei, care va trebui să-i achite lui Chelsea o amendă de 17,1 milioane de euro


S-a mai atîrnat o piatră de moară de gîtul lui Mutu. Suspendat pînă pe 28 octombrie pentru că a fost prins dopat cu sibutramină, atacantul Fiorentinei a aflat că n-a scăpat de amenda de 17.173.990 de euro, pe care Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne l-a obligat să i-o plătească lui Chelsea, în urma "cazului cocaina" din toamna lui 2004. Curtea Federală Elveţiană, care suspendase pe 21 octombrie sentinţa TAS, a anunţat ieri oficial c-a respins recursul înaintat de avocaţii jucătorului român, astfel că decizia rămîne definitivă!

Totuşi, agenţii "Briliantului" nu se dau deloc bătuţi. "Dacă e aşa, vom urma şi alte căi de atac pentru că mai există. Vom discuta cu avocaţii lui Adrian şi o să vedem ce-i de făcut. Foarte probabil, se va deschide un alt proces, la Curtea Europeană", a spus ieri impresarul Victor Becali. Chelsea a solicitat şi a obţinut despăgubiri pentru încălcarea contractului pe 4 sezoane semnat de către atacantul pe care a plătit 22,5 milioane de euro, în vara lui 2003.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.