Media

Mondialii de la Telesport îți "feliează" și azi tot ce se întîmplă important în Africa de Sud!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Telesport continuă maratonul fotbalistic dedicat Campionatului Mondial din Africa de Sud. Ca de obicei, ziua Mondialilor debutează la 14.00, a doua emisiune a zilei începe la ora 21.00 iar cea de-a treia imediat după fluierul final al ultimului meci al zilei, în jurul orei 23.20.

La 14.00, Dorinel Artene îi are invitați pe Iulian Miu si pe Vlad Enachescu. Următorul adversar al Germaniei, Serbia, le dă fiori Panzerelor, chiar dacă debutul a fost unul fulminat, 4-0 cu Australia. Trupa lui Radomir Antic îşi joacă una dintre ultimele şanse de a rămâne în turneu, iar meciul se anunță cu scîntei!

La 21.00, Costin Stucan si fostul international camerunez Nana Falemi vor comenta cele mai frumoase faze din Slovenia-USA, partida din Grupa C, dar vor discuta și despre Anglia-Algeria, meciul care incheie ziua. Atacantul pentru care Real Madrid vrea să plătească 96 de milioane de euro, Wayne Rooney, simte că partida cu Algeria este cel mai bun prilej pentru un gol la Mondiale. Vârful lui Manchester anunţă o reprezentativă a Albionului mult schimbată.

La fiecare dintre emisiuni vor exista intervenții în direct cu cele mai proaspete știri din redacția Gazetei Sporturilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.