Liga 1

Dinu Gheorghe către Nae Manea: "Te-ai dat cu duşmanul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinu Gheorghe vrea să-l îndepărteze pe Nae Manea din conducere, acuzîndu-l în culise de trădare


A venit Dinu Gheorghe, pleacă Nicolae Manea! Şansele ca simbolul giuleştean să se mai regăsească în organigrama clubului şi în sezonul viitor sînt extrem de mici. I se reproşează că fiul său, impresarul Florin Manea, ar fi încercat deunăzi să favorizeze Steaua în dauna Rapidului. "Vamă" ar fi aflat că Manea jr. s-a întîlnit cu Gigi Becali şi i-ar fi promis finanţatorului stelist că se ocupă ca Ezequias şi Rui Duarte să ajungă în Ghencea, nu în Giuleşti!


Contactat telefonic, Manea senior neagă ruptura şi spune că oficial îi merge bine la Rapid: "Fiul meu e un rapidist convins, ca şi mine! Florin nu ar fi acceptat niciodată să lucreze împotriva intereselor acestui club! Chiar i-am spus să evite să colaboreze cu alte echipe în privinţa unor jucători pe care şi Rapid şi-i doreşte. În plus, Dinu Gheorghe mi-a transmis că vom continua împreună, aşa că nu-mi fac griji. Nu-mi explic de unde apar astfel de răutăţi".


"Sper să nu mai fiu întrebat vreodată dacă plec de la Rapid. Eu de la clubul ăsta voi pleca doar atunci cînd se trag obloanele!"
Nicolae Manea, vicepreşedinte Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.