Liga 1

Steaua încearcă încă două lovituri: Rîpă şi Angelov

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua încearcă încă două lovituri, ambele pe benzile defensivei: Rîpă şi Angelov


Piţurcă e dezlănţuit în tentativa de a aduce în Ghencea nume importante. Deja a transferat 8 jucători, toţi urmînd să se afle azi în avionul care va duce echipa în cantonamentul din Austria. Fostul selecţioner nu se opreşte aici şi încearcă să detoneze în zilele viitoare ultimele două lovituri.

Bulgarul vine direct în Austria
E vorba, în principal, de bulgarul Stanislav Angelov (32 de ani), ce a evoluat ultima oară în liga a doua din Germania, la Energie Cottbus, dar care acum e liber de contract. Angelov, care poate juca pe toate posturile din apărare şi de la mijloc, solicită o primă de instalare consistentă, dar şi un salariu de minimum 250.000 de euro.

În primele zile ale săptămînii viitoare se va clarifica situaţia în privinţa acestui transfer, Piţi dorindu-l neapărat pe Angelov, titular de bază în "naţionala" Bulgariei, în care a evoluat de 33 de ori în ultimii 4 ani.

Ieri, negocieri cu Stan
Al doilea nume vizat e Cornel Rîpă, fundaş dreapta de la Oţelul. Piţurcă a discutat şi ieri cu Marius Stan, însă nu s-a ajuns la un acord clar. Totuşi, s-au făcut paşi importanţi şi se speră ca în maximum 3-4 zile Rîpă să semneze cu Steaua şi să ajungă apoi în cantonament. Fostul selecţioner vede în Cornel un concurent serios pentru bulgarul Todorov, primul transferat din "era Piţurcă".


Cel mai inteligent bulgar ;)
Presa de la sud de Dunăre îl caracterizează pe Stanislav Angelov (foto) ca "fiind cel mai inteligent fotbalist din Bulgaria". "Este un jucător extraordinar, vorbeşte multe limbi străine, s-a acomodat perfect la rigurozitatea din Germania, a devenit om important în naţionala Bulgariei, Steaua va da o mare lovitură cu el în echipă", a sunat radiografia ziariştilor bulgari.


88 de meciuri a jucat Angelov pentru Cottbus în ultimii 3 ani, reuşind şi 6 goluri

32 de meciuri a jucat Rîpă pentru Oţelul în sezonul trecut, în toate fiind integralist

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.