Volei

FOTO / Au pierdut la volei, dar au încîntat privirile. Care ţi se par mai frumoase, slovencele sau nemţoaicele?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finala dintre surorile Fabjan, din Slovenia, şi nemţoaicele Kohler şi Sude s-a jucat cu tribunele pline. Arena amenajată pe plaja Cazino din Mamaia a găzduit o finală pe care cele două fete din Germania au cîştigat-o mai clar decît s-ar fi aşteptat asistenţa.

Slovencele au început bine, au cîştigat prima minge, dar la prima servă au dovedit că au slăbiciuni. Cuplul Kohler – Sude n-a stat prea mult pe gînduri şi s-a apucat de punctat, cîştigînd ambele seturi la o diferenţă considerabilă.

Practic, nemţoaicele formează o echipă imbatabilă. Kohler, o jucătoare cu experienţă, şi-a etalat valoarea de fiecare dată cînd jocul i-a permis acest lucru. Colega sa, Sude, n-a facut altceva decît să fie un executant al ordinelor venite de la jucătoarea cu numarul 1 a Germaniei. Sude a încîntat publicul cu loviturile sale plecate din braţul drept.

Cele două surori Fabjan au devenit destul de populare la Mamaia. Publicul prezent în tribune s-a arătat încîntat de frumuseţea celor două voleibaliste din Slovenia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.