Handbal

Alin Şania pentru gsp.ro: "Merităm să ni se acorde o atenţie mai mare decît fotbalului"

Alin Sania

Articol de Cristian Otopeanu  —  duminică, 20 iunie 2010

Prin intermediul site-ului Gazetei Sporturilor, interul "naţionalei" de handbal, Alin Şania, a ţinut să le mulţumească celor care au fost aseară alături de selecţionata României în manşa retur a barajului de Cupă Mondială cu Rusia şi a dorit să transmită un mesaj tuturor iubitorilor handbalului şi nu numai.

"Le mulţumim frumos celor care au crezut în noi şi sper ca de acum încolo să nu mai fie aşa mulţi sceptici, cum sînt de obicei românii. Am demonstrat că merităm să beneficiem de o atenţie sporită decît are fotbalul"
a fost mesajul lui Şania, aflat încă în Rusia, în exclusivitate pentru gsp.ro.

Interul de 27 de ani, care joacă în Germania, la MT Melsungen, a continuat: "În timpul partidei i-am surprins pe cei care mă cunosc bine, pentru că am afişat un calm care nu îmi este caracteristic. Am crezut pînă în ultima secundă că putem răsturna rezultatul de la Bucureşti".

Româna s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal din 2011, după ce a învins aseară, în deplasare, Rusia, cu scorul de 37-32 (16-13), în manşa retur a barajului. În tur, selecţionata condusă de Vasile Stîngă pierduse cu 28-32.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.